Douchebak installeren

In de zomer, een koude douche voor verfrissing, in de winter een warme douche om op te warmen. het onderwerp energie besparing komt bij een douche wel naar boven. Het waterverbruik van een douche is stukken minder dan bij een bad.

1. Verschillende materialen
Een douche bestaat in de meeste gevallen uit een douchecabine, een douchebak en ondersteuning lade. Alle drie de elementen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. De dragers zijn gemaakt van piepschuim of metaal. Bij het kiezen van een drager, het komt neer op de grond, want niet elke bodem is geschikt voor piepschuim.

Schakel de watertoevoer af
Draaivoor je met het afbreken vande douche douche dat eerst de waterleiding dicht is. Daarna kan je het bad of de oude douche verwijderen.


Installeer douchebak

Installeer de afvoer montage op de nieuwe douchebak en schroef de uitstroom zeef in de voorziene afvoer gat.


Installeer afvoerleidingen

Ten eerste, brengen u in een diepe douchebak een extra overloop en sluit deze via plug buizen naar de sifon. Dan schroef op de afvoerpijp om de afvoer tijdens het gebruik van alle passende afdichtingen. Lijn de afvoerpijp naar de belangrijkste afwatering.

Douchebak waterpassen
Doet de zuignappen van het onderstel onder de douchebak en lijn de verstelbare poten, zodat het bad waterpas. Neem deze een waterpas om te helpen.

ombouw maken
Nu alles waterpas staat kan je beginnen met de ombouw van de douchebak. meestal wordt cellenbeton blokken gebruikt. Zorg ervoor dat u een inspectie opening vrij houd, dus een opening voor de toegang tot water en afvoer.

Tegels
Alles kan getegeld worden en klaar is de douchebak. Zo simpel kan het zijn.